Başkan Akyol'dan Bitirilmeyen Yol Tepkisi

Muhammet Akyol, İl koordinasyon toplantısında söz aldı.

Reklam
Başkan Akyol'dan Bitirilmeyen Yol Tepkisi
26 Temmuz 2019 - 20:20
Manisa Valisi Ahmet Deniz başkanlığındaki İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Alparslan Eşlik'in yaptığı sunumun ardından söz alarak tamamlanmayan Gördes-Akhisar yolu için tepkisini dile getirdi.
Başak Akyol'un bir türlü bitirilemeyen Gördes-Akhisar yoluyla ilgili gösterdiği tepki toplantıya katılanların dikkatini çekti. Muhammet Akyol toplantıda şunları söyledi:
'Manisa'nın ilçeleri arasında en kötü ulaşım bağlantısı olan ilçemiz Gördes. Biz bu konuda sürekli eleştiri alıyoruz. 1967 yılından bu yana sürekli vatandaşın oyalandığı ifade ediliyor. Bitirilmeyen yollar benimle yaşıt. Sayın Müdür Yardımcısı Gördes-Akhisar arasındaki yolda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Ama çalışmalar devam etmiyor. Bu yol yılan hikayesine döndü. Gelin arabalarının arkasına 'Aşkımız Gördes-Akhisar yolu gibi hiç bitmesin' yazılıyor. Vatandaşlarımız sorununu esprili bir şekilde dile getirir hale geldi'
Gördes-Akhisar yolunun ana bağlantı yolu olduğunu ve ölümlü kazalar yaşandığını ifade eden Akyol, yolun hızla yapılmasını istedi. Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Alparslan Eşlik de bu yolun yapımında çeşitli sıkıntılar yaşandığını belirterek, sıkıntıların giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. 
Reklam
Reklam
Bu haber 5174 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum