Başkan Akyol'dan Altyapı Çalışmalarıyla İlgili Açıklama

Akyol vatandaştan gelen şikayetler üzerine konuya açıklık getirdi.

Reklam
Başkan Akyol'dan Altyapı Çalışmalarıyla İlgili Açıklama
02 Ekim 2017 - 16:35
Reklam
Gördes Beledisi tarafından daha önceden parke taşı döşeme çalışmaları yapılan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından altyapı çalışması başlatılarak hasar gören mahalle içi yolların bakım ve tadilat çalışmaları bundan sonra MASKİ tarafından gerçekleştirilecek.
Gördes Belediyesi tarafından şehir içi ve mahalle yollarının tamamına yakını geçtiğimiz dönemde parke taşı döşenmiş ve vatandaşın hizmetine sunulmuştu. Ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi ve mahallelerde başlattığı alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları nedeniyle ilçenin büyük bir bölümünde yollar bozuk ve kullanışsız hale geldi.
Daha önceden MASKİ tarafından yapılan altyapı ve kanalizasyon çalışmaların ardından yolların tadilatı Gördes Belediyesi ekiplerince hızlı bir şekilde yapılıyordu. MASKİ daha sonra yeni almış olduğu bir kararla altyapı ve kanalizasyon çalışması yapılarak hasar gören yolların tadilatını üstlendi.
Vatandaşların bu konudaki şikayetlerinin artması ve sosyal medyada sık sık dile getirilmesi üzerine Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol konuyla ilgili bir açıklama yapma gereği duydu. Vatandaşların şikayetlerinde son derece haklı olduğunu ifade eden Başkan Muhammet Akyol:
" Değerli hemşehrilerim bildiğiniz gibi ilçemizin birçok yerinde MASKİ tarafından kanalizasyon ve altyapı çalışması yapılmakta ve bu çalışmaların ardından yollarda hasarlar ve bozulmalar oluşmaktadır. Bu tadilat çalışmaları daha önce Gördes Belediyesi ekiplerimiz yapmakta ve Altyapı Koordinasyon Merkezi'nden bu tadilatların maliyetleri belediyemize ödenmekteydi. MASKİ tarafından belediyemize gelen 10.07.2017 tarihli yazıda 'MASKİ tarafından yapılan yollarda oluşan çökmeler ekiplerimizce yapılacaktır ve program dahilinde değerlendirilecektir' ifadesi kullanılmaktadır.Vatandaşlarımız bu konuda Gördes Belediyesi'ne ve şahsıma sık sık şikayetlerini dile getiriyor. Vatandaşlarımızın haklı mağduriyetlerinin yukarıdaki açıklamalara ve ilgili yazıya göre muhatabı Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'dir. Dolayısıyla ilgili konularda şikayetlerinizi ve taleplerinizi MASKİ birimlerine iletebilirsiniz" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3285 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum