Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akyol Yaz Spor Okullarını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Muhammet Akyol çocuklarla birlikte spor yaptı.

Reklam
Başkan Akyol Yaz Spor Okullarını Ziyaret Etti
13 Ağustos 2016 - 15:10
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları bu yıl da yoğun ilgi görüyor. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes Belediyesi Spor Tesislerini ziyaret ederek sporcularla birlikte spor yaptı, heyecanlarına ortak oldu.
Öğrencilerle birlikte futbol, voleybol ve basketbol oynayan Başkan Akyol, kurslara katılan öğrencilere süt ikram etti. Yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Muhammet Akyol, sporcularla yakından ilgilendi.
Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptığı açıklamada: 'Çocuklarımızın yaz aylarını dolu dolu geçirmeleri ve boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için bu sene de Yaz Spor Okulları'nı düzenledik. Bugün de öğrencilerimizi ziyaret ederek kendileriyle güzel vakit geçirdik. Bilinmesi gerekir ki çocuklarımız bizim geleceğimizdir. İnanıyorum ki onların gözlerindeki ışık geleceğimizi daha da aydınlatacak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak, kötü alışkanlık edinmelerinin önünü kesmek adına Yaz Spor Okullarını her yıl açmaya devam edeceğiz. Çocuklarını bizlere emanet eden ailelerimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Belediye Spor Tesislerinin önemine de değinen Akyol şunları söyledi: 'Bugünkü ziyaretimdeki manzarada da görüyorum ki ailelerimiz, sporcularımız, vatandaşlarımız bu güzel, bu nezih ortamda sporlarını yapıyor.  Ne kadar isabetli bir hizmeti vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuzu şimdi daha iyi anlıyoruz"
Gördes Belediyesi Spor Tesislerinde futbol, basketbol ve voleybol olmak üzere üç farklı dalda gerçekleştirilen kurslara yaklaşık 130 öğrenci katılım sağlarken, öğrenciler kurslarda branşlarında uzman eğitici kadro ile eğitimlerini sürdürüyor. 







Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3584 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum