Balıklıda Sondaj Başladı

Mahalleye yeni su kaynağı gerekiyor.

Reklam
Balıklıda Sondaj Başladı
21 Mayıs 2018 - 14:31
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes'in Balıklı Mahallesi'ndeki mevcut sondajın su seviyesinin azalması üzerine mahallede yeni bir sondaj çalışması başlattı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların yaz aylarında su sıkıntısı çekmemeleri için sondaj çalışmalarına hız kazandırdı. Gördes ilçesine bağlı Balıklı Mahallesi'nden gelen yetersiz su çağrısı üzerine harekete geçen MASKİ, mevcut sondajın su seviyesinin azaldığını tespit etti. Suyun, mahallelinin ihtiyacını karşılamakta zorlanması nedeniyle İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından mahallede yeni bir sondaj çalışması başlatıldı. Mahalledeki su sorununu önleyecek olan sondaj kuyusunun delgi çalışmaları devam ediyor.
'MASKİ'nin yaptığı işlerden çok memnunuz'
Balıklı Mahalle Muhtarı Nuri Urhan, 'Mahallemizde bulunan sondajdan çıkan suyumuz yetersiz gelmeye başladı. Durumu dilekçeyle MASKİ'ye bildirdik. Sağ olsunlar hemen çalışmaya başladılar. MASKİ'nin yaptığı işlerden çok memnunuz. Allah razı olsun. İnşallah tez zamanda yeterli suya da kavuşuruz. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a teşekkürlerimizi sunarız' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Bu haber 1936 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum