Avukat Cenap Güven'den Üç Kitap

Güven'in sitemizde yayınlanan yazı dizisi kitaplaştı.

Reklam
Avukat Cenap Güven'den Üç Kitap
08 Ekim 2018 - 00:07
Mizah ustası ve tiyatro yazarı Cenap Güven'in 3 kitabı, geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı. Bilge Yayınevi tarafından piyasaya çıkarılan kitaplar, büyük ilgi gördü. 2'si daha önce yayınlanan eserlerin yeni basımını gerçekleştiren yazar Güven, 'Avukatlık ve Adliye Anıları' isimli yeni kitabıyla, dikkatleri üzerine çekti.
            Bilge Yayınevi, yazar Cenap Güven'in 'Bir Mahkeme Öyküsü' isimli eserinin 2. baskısını yaptı. Türk mizahının önde gelen eserleri arasında yer alan bu kitap, içeriği ile daha bir genişletilmiş ve zenginleştirilmiş.
            Bir Mahkeme Öyküsü adlı eser, önceki yıllarda iki büyük ödüle layık görüldü. 1987 yılında Zeki Öktem tarafından, ‘Davacı' ismiyle filme alındı. Bu filmde Kemal Sunal ve Savaş Yurttaş başrolde oynadı.
            Yazarın yayınlanan ikinci kitabı ‘Duruşma Başlıyor' isimli tiyatro oyunu. Cenap Güven'in 8 oyunluk güldürüden oluşan bu tiyatro eseri, geçmiş yıllarda ödüle layık görülmüştü. Oyun 2016 yılında Turgutlu Belediye Tiyatrosu tarafından; hem Turgutlu'da ve hem Gördes'te sahneye konmuştu.
            Yazar Cenap Güven, okuyucularının karşısına üçüncü ve yeni bir eseriyle çıkıyor. 'Avukatlık ve Adliye Anıları' isimli kitap, 30 yıllık meslek hayatının hatıralarından oluşuyor. Aynı zamanda gazetemizin de yazarı olan Cenap Güven'in; Avukatlık ve Adliye Anılarından oluşan yazıları, Gördes Bölge Gazetesinde yayınlanmıştı. Büyük ilgi gören bu yazıların, şimdi bir kitap haline getirilmesi, büyük heyecan yarattı.
Reklam
Reklam
Bu haber 3524 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum