Ak Partide Yeni Başkan Rıza Dilcan

Rıza Dilcan Ak Parti Gördes İlçe Başkanlığına Getirildi.

Reklam
Ak Partide Yeni Başkan Rıza Dilcan
27 Nisan 2018 - 19:31
Reklam
Ak Parti Gördes ilçe teşkilatında yeni atama, hafta içinde gerçekleştirildi. Mehmet İnci'nin görevden alınmasından sonra, Gördes ilçe başkanlığı için Rıza Dilcan görevlendirildi. Ak Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve İl Başkanı Berk Mersinli'nin istişareleri sonucu, Rıza Dilcan Gördes ilçe başkanı olarak yetkilendirildi.
            10 yıl Güneşli Belediye Başkanlığı yapan Rıza Dilcan, halen Gördes Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürüyor. Ak Parti Gördes ilçe başkanı Rıza Dilcan, görevlendirilme sonucu gazetemize şu açıklamalarda bulundu:
            'AK Partide görev istenmez verilir. Bizi bu onurlu göreve layık gören teşkilatımıza teşekkür ediyorum. En kısa sürede teşkilatlanmamızı tamamlayarak, birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarımıza başlayacağız.
            24 Haziran seçimlerinde Recep Tayip Erdoğan'ı Gördes'ten çıkaracağımız en yüksek oy oranı ile Türkiye Cumhuriyetinin ilk devlet başkanı yapacağız.
            Teşkilatımızın her kademesinde bugüne kadar görev almış tüm arkadaşlarımızla bir araya gelerek, AK Partinin Gördes'teki gücünü bir kez daha göstereceğiz.
            Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Ayrılığa gayrılığa düşmeyeceğiz.
            Bizi bu göreve layık gören teşkilatımıza mahbup olmamak için gece gündüz demeden; belediye başkanımız Muhammet Akyolla, gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla, belediye meclis üyelerimizle ve tüm Ak Parti sevdalılarıyla el ele gönül gönüle çalışacağız…'
Reklam
Reklam
Bu haber 7058 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum