Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: "Hizmet İstemek Gördeslilerin Hakkıdır"

Başbakan Yardımcısı Arınç, ilçemizde düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Reklam
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: "Hizmet İstemek Gördeslilerin Hakkıdır"
11 Mayıs 2015 - 16:44
Reklam
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gördes'te konuştu. 70'li yılların başında siyasete başladığı günlerde, Gördeslilerin kendisine büyük destek verdiğini ve bu şehirde köklü hatıralarının ve dostlarının olduğunu dile getiren Arınç; 'AKP 3 genel seçim, 3 mahalli seçim, 3 referandum ve 1 cumhurbaşkanlığı seçiminden yüzünün akıyla çıktı.
            Bu yıllar içerisinde Gördes hep bizimle oldu. Hep bize destek verdi. Şimdi hizmet istemek onların hakkıdır. Bugün açılışını yapacağımız hizmetlerle yetinmeyeceğiz. Bundan sonra Gördes, hangi hizmeti istiyorsa yapacağız'dedi.
            Gördes Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından organize edilen Toplu Açılış Töreni, Şehit Makbule Meydanında gerçekleştirildi. Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Muzaffer Yurttaş, Vali Erdoğan Bektaş, Manisa'nın kurum ve daire amirleri, partililer ve kalabalık bir vatandaş gurubu törende hazır bulundu.
            Toplam 20 eserin açılışının yapıldığı törende, açış konuşmasını Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptı. Başkan Akyol, Gördes'e kazandırdıkları hizmetlere büyük katkı veren herkese teşekkür ve şükranlarını sundu. Manisa milletvekili Recai Berber konuşmasında, Gördes Akhisar yol inşaatının önümüzdeki günlerde başlayacağı müjdesini verdi.
            Vatandaşlar Bülent Arınç'a konuşma sırasında, büyük sevgi gösterilerinde bulundu. 13 yıllık Ak Parti iktidarının hizmetlerini ve başarılarını kısaca özetleyen Arınç; '3 yıldır Gördes'e gelemiyordum. Sizleri çok seviyorum. Eskiden, bugün Gördes'e yapılanları ve verilen hizmetleri kimse hayal bile edemezdi. Çünkü Ak Parti ne diyor? Onlar konuşur, Ak Parti yapar diyor.
            Ak Parti ile Gördes'in talihi dönmüştür. Bu noktada en büyük şansı Muhammet Akyol gibi bir belediye başkanına sahip olmasıdır. Allah her ilçeye, her beldeye Muhammet Akyol gibi bir belediye başkanı nasip etsin.' dedi.
            Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç konuşmasının son bölümünde, 7 Haziran'da yapılacak seçimlere dikkat çekti. Arınç seçimlerle ilgili olarak şunları söyledi:
            'Ak Parti gitsin de, ne olursa olsun diyorlar. Fakat kim gelsin, işte onu söylemiyorlar. Hedefi yüzde 15, yüzde 35 olan partilerle ülke yönetilemez. Koalisyonlu dönemlerde çok acılar çektik.
            Macera aramayalım. Kim gelirse gelsin ama tek başına gelsin. Ülkenin istikrarını bozmayalım. Ak Parti 13 yılda destanlar yazmıştır. 7 Haziran seçimlerinde maceraya paydos diyelim.'








Reklam
Reklam
Bu haber 3996 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum