Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

5 Metrelik Ağaç Kökü Görenleri Şaşırttı

MASKİ ekibi Çiçekli'de çalışırken kunduz buldu.

Reklam
5 Metrelik Ağaç Kökü Görenleri Şaşırttı
02 Şubat 2018 - 18:02
Reklam
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 154 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu hattını yenilediği Gördes'in Çiçekli Mahallesi'nde eski hattan çıkan 5 metrelik ağaç kökü görenleri şaşkına çevirdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha kesintisiz ve sağlıklı su ulaştırmak için il genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 154 Mahalle Projesi ile Gördes ilçesine bağlı Çiçekli Mahallesi'nde içme suyu hattı yenileniyor. Yeni hat döşeme çalışmalarının sürdüğü esnada MASKİ ekipleri, hatta meydana gelen sıkıntılara da anında müdahale ediyor.
Vatandaşın suyun az aktığını bildirmesi üzerine hattı kontrol eden ekipler, gördükleri manzaraya inanamadı. Su borularının içerisinden 5 metre uzunluğunda kunduz adı verilen ağaç kökü çıkarıldı. Uzun yıllar önce döşenmiş olan hattın sebep olduğu sıkıntı, MASKİ ekiplerinin müdahalesi ile ortadan kaldırıldı. Karşılaşılan bu durum, MASKİ'nin il genelinde gerçekleştirdiği çalışmaların ne derece yerinde ve isabetli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.  
Vatandaşlardan teşekkür
MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin ihtiyaçlarına anında çözüm üretiyor. Bu kapsamda, Gördes'in Çiçekli Mahallesi'nde vatandaşlardan gelen talep sonrasında hatta yapılan tamirat dolayısıyla mahalle sakinleri teşekkür etti. Eski hat nedeniyle bu tarz manzaralara alışkın olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, MASKİ'nin sıkıntılarına anında çözüm ürettiğini belirtti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3157 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum