5 Eylülün Duvarı Çöktü Faciadan Dönüldü

Beş Eylül İlkokulunun istinat duvarı, büyük bir gürültüyle ana yola doğru yıkıldı.

Reklam
5 Eylülün Duvarı Çöktü Faciadan Dönüldü
21 Ocak 2016 - 15:30
Reklam
5 Eylül İlkokulunun ana caddeye bakan istinat duvarı çöktü, mucize eseri can kaybı olmadı. Saat 14 sularında aşırı yağışlar yüzünden çöken duvarın enkazı, anayolun üzerine yayıldı. Yetkililer olay üzerine, yolu trafiğe kapatarak gerekli önlemli aldı.
            Anayol kaldırımına bitişik olan istinat duvarının yaklaşık 10 metrelik bölümü, saat 14 sıralarında büyük bir gürültüyle çöktü. Olay esnasında; duvar dibindeki kaldırımdan herhangi bir yayanın geçmemesi, büyük bir şans olarak kabul ediliyor.
            Duvarın çökmesiyle birlikte yol kenarında park halindeki bir otomobil, enkaz altında kaldı. Günün her saatinde, yolun bu bölümünde çok sayıda araç park ediyordu. Olay anında sadece bir tek aracın park halinde olması, teselli sebebi oldu.
            Kar yağışı yüzünden, Kaymakamlık 21 Ocak Perşembe günü okulları tatil etmişti. Göçük bu yüzden tatil gününe denk geldi. Olay esnasında okulun kapalı olması, olası bir felaketinde önüne geçmiş oldu.
            Göçük yüzünden Gördes'ten Akhisar'a doğru çıkış, yolun trafiğe kapatılması sonucu yan yollardan verildi. Taş ve toprak yığınıyla kapanan yolun durumunu görenler, verilmiş sadakamız varmış diye teselli buldu.
            5 Eylül İlkokulunun istinat duvarı, en az 30metre uzunluğunda. Bunun yaklaşık 10 metresi olduğu gibi çöktü. Geri kalan kısmı ise, her an yıkılmaya hazır vaziyette bir görüntü veriyor.
            Yetkililerin bu duruma dikkat ederek, gerekli tedbiri alması gerekiyor.












Reklam
Reklam
Bu haber 4090 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum