Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

3 Mayıs Türkçüler Günü Coşkuyla Kutlandı

Kültür Sarayındaki programa ilgi büyüktü.

Reklam
3 Mayıs Türkçüler Günü Coşkuyla Kutlandı
06 Mayıs 2017 - 18:08
Reklam
Reklam
3 Mayıs Türkçüler günü Gördes Ülkü Ocaklarının düzenlediği program ile kutlandı. Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu konferans salonundaki geceye; MHP Gördes İlçe Başkanı Abdürrezak Yonat, Ülkü Ocakları İl başkanı Mehmet Balaban, İlçe Ülkü Ocakları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile gençler ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
            Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasını, Gördes Ülkü Ocakları başkanı Hüseyin Yılmaz yaptı. Yılmaz konuşmasında; 3 Mayıs 1944 yılında yaşanan olayları kısaca değinerek, Türk milliyetçilerine reva görülen zulmü anlattı. Başkan Yılmaz, Ülkücü gençler olarak Türk milliyetçiliği davasını sonuna kadar savunacaklarını söyledi.
            Ülkü Ocakları İl başkanı Mehmet Balaban konuşmasında, organizasyonu tertipleyen Gördes teşkilatına teşekkürlerini arz ettikten sonra; Türk milliyetçileri, Milliyetçi Türkiye sevdasında çok zor dönemler geçirdi. Ancak hiçbir zaman yılmadı. Bundan sonra da yılmayacağız. Bizim bölünmeye değil, bir ve beraber olmaya ihtiyacımız var dedi.
            3 Mayısı anlatan video gösteriminin ilgiyle takip edildiği gecede, ülkücü gençlerin okuduğu şiirler ve türküler, izleyenlere büyük keyif verdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2289 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum