Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

2.Etap TOKİ'nin İhalesi Yapıldı

Projede toplam 10 blokta 200 konut yer alıyor.

Reklam
2.Etap TOKİ'nin İhalesi Yapıldı
23 Mart 2017 - 23:48
Reklam
Reklam
TOKİ tarafından ilçemiz Atatürk Mahallesi'nde inşa edilecek 200 konutun ihalesi yapıldı. Toplan 10 bloktan oluşan 2. Etap TOKİ projesinin içerisinde ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işleri de yer alıyor. 
Yatay mimari konseptli projede; 2+1 planında inşa edilecek konutlar, zemin+4 yüksekliğinde olacak. Cephe tasarımlarında geleneksel mimari ile modern mimari sentezlendi. Cephelerde zemin kat seviyesine kadar taş kaplama, balkon cephelerinde ve pencere kenarlarında ahşap görünümlü dış cephe elemanları kullanılacak. Projeyle, nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak.
İhalenin yapımının ardından açıklamada bulunarak emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Muhammet Akyol; "Gördes Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ortaklığında Gördes'imize yeni bir yaşam merkezi daha kazandıracak olmanın gururunu yaşıyoruz. Gördes'imiz her zaman en iyisini hak ediyor. Memleketimize hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Gördes'imize hayırlı olsun" dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2988 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum