2.Etap TOKİ'de Çalışmalar Hızlandı

Yeni Toplu Konutlarla Atatürk mahallesine canlılık gelecek.

Reklam
2.Etap TOKİ'de Çalışmalar Hızlandı
24 Ağustos 2019 - 14:26
Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe, İlçemizde yapımı devam eden 2. Etap TOKİ Konutlarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
TOKİ ve Gördes Belediyesi iş birliğinde inşa edilecek olan Gördes 2. Etap 200 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje içerisinde 200 adet konut, 1 adet iş merkezi, 1 adet camii, çevre düzenlemesi ve alt yapı işi bulunuyor. Hazine ve Gördes Belediyesi arazilerinden birleştirilen Atatürk Mahallesindeki arsaya yapılacak olan 2. Etap TOKİ Projesi'nin yaklaşık maliyeti 19.500.000.00 TL. Gördes'in konut ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayacak olan proje Atatürk Mahallesi'ne de canlılık getirecek.
Çalışmaları yerinde inceleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, " 2.Etap TOKİ Konutları projesinin çalışmaları yüklenici firma tarafından yoğun bir şekilde devam ediyor. TOKİ ve belediyemiz iş birliği ile Atatürk Mahallesinde 200 konut, 1 adet iş merkezi ve 1 adet camii inşa ediliyor. Ev sahibi olmayı bekleyen vatandaşlarımızın heyecanını biliyoruz. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. " dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 6062 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum