15 Temmuz Sergisi Törenle Açıldı

MİDDER Gördes Temsilciliğinin açtığı sergi 2 ay açık kalacak.

Reklam
15 Temmuz Sergisi Törenle Açıldı
09 Mart 2017 - 20:55
Reklam
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Gördes Temsilciliği tarafından hazırlanan 15 Temmuz sergisi törenle açıldı. Çarşı merkezinde eski İş Bankası binasında gösterime sunulan serginin açılışına; Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Altıparmak, MİDDER genel başkanı Serhat Çağ, kurum ve daire amirleri, Parti ve sivil kuruluşların temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.
            Törenin açış konuşmasını Dernek Gördes temsilcisi Halil Erden yaptı. 15 Temmuzda vatan ve millet düşmanlarının gerçekleştirdiği kalkışmayı unutmamak ve unutturmamak için, vatan millet bütünlüğümüzü daima korumak için MİDDER'in faaliyet gösterdiğini dile getiren Erden, '15 Temmuz şehitlerini ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz' dedi.
            Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptığı konuşmada; birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Allah milletimize bir daha böyle kara günler göstermesin dedi.
            Dernek genel başkanı Serhat Çağ konuşmasında; derneğin amaçlarını anlattı ve ülke genelinde 60 temsilcilik açtıklarını dile getirdi.
            Yapılan duanın ardından serginin açılış kurdelesini; Başkan Akyol, Savcı Altıparmak ve Dernek genel başkanı Çağ birlikte kesti. İlk gün sergiyi çok sayıda vatandaş gezdi. Verilen bilgiye göre; 6 Mart günü açılan sergi, 2 ay boyunca açık kalacak.
 







Reklam
Reklam
Bu haber 2832 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum